SARS-CoV-2

Brzi test za otkrivanje infekcije COVID-19

Brzi antigenski testovi koje koristimo u dijagnostici COVID-19 nalaze se na zajedničkoj listi brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice Europske unije.

Brzi antigenski testovi koje koristimo u dijagnostici COVID-19 nalaze se na zajedničkoj listi brzih antigenskih testova koje međusobno priznaju države članice Europske unije.

Svim pacijentima s negativnim nalazom brzog antigenskog testa izdajemo COVID-19 potvrdu!

Testiranje osoba kojima je potrebna potvrda o testiranju na SARS-CoV-2 digitalni oblik s QR kodom vrijedi u svim državama članicama EU-a vrijedi 48h od izdavanja.

Svim pacijentima s negativnim nalazom brzog antigenskog testa se izdaje Covid-19 potvrdu.

Potvrda se izdaje izravno nakon testiranja, odnosno nakon dobivenog negativnog rezulta testa u digtalnom obliku.

Cijena testa je 100,00 kn.

Serološko testiranje na Covid-19 – razina antitijela

Serološko testiranje za sve zainteresirane građane. Za test se nije potrebno naručiti!

Cijena testa je 250 Kn.

Testom se definira prisutnost protutijela na Sars-cov-2. Za testiranje se mogu prijaviti oni koji su preboljeli Covid-19, oni koji smatraju da su bili u kontaktu s oboljelom osobom ali nisu bili dijagnostički obrađeni, oni koji nisu imali simptome, a žele saznati jesu li preboljeli bolest te cijepljeni koji žele saznati svoju razinu antitijela i imunološki status.

PCR testovi

PCR testovi daju precizne rezultate i kod osoba koje još ne pokazuju simptome bolesti jer mogu uspješno prepoznati i vrlo male količine virusa. Prisutnost virusa dokazuju pronalaskom virusne RNK molekule, zbog čega virus mogu detektirati na manjem uzorku i prije nego što se razvije infekcija. Postupak uzimanja brisa sličan je kao kod antigenskih testova, a rezultat PCR testa možete očekivati unutar 24 sata od testiranja.

Za test se potrebno naručiti.

Uzimanje uzoraka radnim danom do 12:00 h.

Nalaz gotov isti dan!

Cijena testa je 650,00 kn