FIZIKALNA MEDICINA

Glavni cilj fizikalne medicine i rehabilitacije jest poboljšanje i obnavljanje funkcionalne sposobnosti pacijenta.

Individualnom fizioterapijom rješavamo i najmanje simptome ciljano i efikasno...

Glavni cilj fizikalne medicine i rehabilitacije jest poboljšanje i obnavljanje funkcionalne sposobnosti pacijenta.

Poliklinika Meditim, fizikalnom medicinom i rehabilitacijom, ima za cilj poboljšati i vratiti funkcionalnu sposobnost i kvalitetu života osobama s tjelesnim oštećenjima ili invaliditetom koji utječu na mozak, leđnu moždinu, živce, kosti, zglobove, ligamente, mišiće i tetive.

U minimalnom vremenskom periodu pružamo pacijentima vrhunske rezultate, uz pomoć najnovijih tehnologija. Individualne fizioterapije i rehabilitacije, planirane za svakog pacijenta ponaosob, ključ su brzih i efikasnih rezultata. Poliklinika Meditim ima niz stručnjaka iz ovog područja, fizijatara. Za razliku od drugih medicinskih specijalnosti koje su usmjerene na medicinski „lijek“, ciljevi fizijatra su maksimizirati neovisnost pacijenata u aktivnostima svakodnevnog života i poboljšati kvalitetu života.

Fizikalna intervencija modificira se tijekom samog postupka fizioterapije, a sve u svrhu ostvarivanja dogovorenih ciljeva. Ciljevi koji se dogovaraju mogu biti različiti i uključivati sljedeće: terapijske vježbe, elektroterapijske i mehaničke procese, manualnu terapiju, funkcionalni trening, opskrbljivanje pomagalima, savjete pacijenata i još mnogo toga.

Višegodišnje iskustvo naših stručnjaka, uz suvremenu tehnologiju kojom se koristimo za liječenje ortopedskih bolesti, bolesti i ozljeda kralježnice i slično, svrstali su Polikliniku Meditim u sam vrh u liiječenje navedenih bolesti.